Pups G-nest

Op 12 mei werd Jingle gedekt door Baillieswells Knockando, roepnaam Bracken. Deze jonge, uit Engeland geïmporteerde reu woont in Duitsland (Thüringen) bij Andreas en Claudia Brunner: www.rieseneckdoggen.de.
Hij heeft al een paar titels op zijn naam staan: Dts Jeugdkampioen VDH, Dts Jeugdkampioen KfT, BundesJugendSieger ’12, WorldWinner ’13, Hongaars Kampioen. Maar het is vooral een erg lieve, speelse hond. Het klikte dan ook meteen tussen hem en Jingle……….en nu maar hopen dat er puppy’s komen!

Foto-album

Klik op een foto voor een volledige en uitvergrote versie en blader rustig verder.

Bracken en Jingle

EN DAN IS HET EINDELIJK ZO VER!!!
Op 12 juli is de Borderwereld met vijf kleine Borderpupjes uitgebreid, één reu en vier teefjes. Wij zijn er heel blij mee en vooral ook supertrots op “mama Jingle”, die al dit moois toch maar weer op de wereld zette en er super voor zorgt!

DE EERSTE WEEK: alles groeit als kool, maar dat kan ook niet anders. Jingle’s melkbar heeft de hele dag klandizie…

DE TWEEDE WEEK: de oogjes gaan open, maar meestal zijn ze nog dicht, want het grootste deel van de tijd wordt doorgebracht in dromenland.

DE DERDE EN VIERDE WEEK: er komt meer leven in de brouwerij, er wordt al flink gestoeid!
En de eerste hapjes na de moedermelk vinden ze meteen heerlijk: het gaat er in als pap!

DE VIJFDE WEEK: rennen, spelen, mooi weer, dus vaak heerlijk buiten. Wat valt er veel te beleven! Als echte Borders vinden ze alles leuk tot het tegendeel bewezen is, zelfs een “grote” pony. Flupke gaat verhuizen, maar neemt eerst even afscheid. Een mooi “socialiseringspuntje”.