Pups F-nest

Op 14 april 2012 is Jingle gedekt door Odin (Favourite Fenwick of Briddy’s Home), de prachtige en superlieve reu van Bianca Timmermans.

Foto-album

Op 14 juni is Jingle bevallen van 3 prachtige borderventjes. Alles verliep heel relaxt en makkelijk. Na enkele uren werd er ook nog een mooi meisje geboren, maar helaas had een en ander voor haar blijkbaar te lang geduurd. Zij heeft het niet gehaald. Hieronder de eerste foto’s van onze drie musketiers.


Het drietal groeit als kool, maar dat kan ook niet anders. Ze laten zich vollopen aan moeders melkbar, die dag en nacht is geopend en doen verder niets dan slapen in de meest rare houdingen!


De oogjes zijn open en onze drie mannekes kijken vol verbazing de grote wereld in. Ze wandelen (wankelen, wiebelen, waggelen) al vol overgave rond en oefenen hun blaf-repertoire (het lijkt nog nergens op!)


Er komt steeds meer leven in de brouwerij: behalve eten en slapen wordt er nu ook gestoeid, gerend, gespeeld en van alles ontdekt. Naast moeders melk staan nu ook een hapjes vleesvoeding op het menu en dat gaat erin als koek!


Heerlijk, die echte zomerdagen. Goed voor uren buiten genieten en een paar mooie plaatjes.


En dan is het zover: ons drietal gaat vertrekken. Maar eerst natuurrlijk nog even poseren voor een heuse standfoto: