Linmarrick Give Me Gimmick

Onze_honden_Gimmick_1Onze_honden_Gimmick_2Gimmick werd geboren op 12 juli 2013 en is een dochter van onze Jingle. Haar vader is de vanuit Engeland naar Duitsland geïmporteerde reu Baillieswells Knockando, roepnaam Bracken (zie: Pups G-nest).

Gimmick is onze derde generatie, waarvan Oma Muffin de stammoeder is. Daarmee ben je zeker nog geen indrukwekkende fokker, maar het is een begin!

Het was moeilijk kiezen met maar liefst vier teefjes in het nest, maar uiteindelijk viel alles op zijn plek. Do-It, Muffin en Jingle vonden haar de leukste en in de laatste weken in het nest bestookte ze ons voluit met haar charmes, alsof ze zeggen wilde: ‘Ik ben het!’
Dat blijkt wel, want ze doet haar naam eer aan. Gimmick betekent immers ‘gekkigheidje, trucje’ en dat klopt helemaal. Ze is ‘zo gek als een deur’ en als ze iets gedaan wil krijgen, trekt ze haar hele trukendoos open.
Onze_honden_Gimmick_pupOp haar rug kronkelend, aan de bek likkend, uitdagend, supersnel reagerend weet ze precies voor elkaar en/of te pakken te krijgen wat ze wil, zowel bij haar roedelgenoten als bij ons.
Vooral Muffin tuint er steeds weer in en speelt vrijwel de hele dag door met haar. Jingle vind dat wel best en laat de opvoeding graag aan oma over.

Nu haar gebit goed gewisseld is en haar slungelige, lange lijf (dat een tijd niet leek te kloppen met de rest) opeens toch mooi in verhouding is gekomen, denken wij dat zij een voldoende mooi teefje is om in de toekomst kleine Linmarrickjes op de wereld te kunnen zetten.
Maar vooral om heerlijk van en mee te genieten, want wat een rijkdom: vier Borders!