Onze andere dieren

Onze_andere_dieren_2Onze_andere_dieren_1

Dat onze viervoeters erg vertrouwd zijn met elkaar blijkt wel uit deze foto’s.
Het is altijd weer verbazend om te zien, hoe voorzichtig een paard van 600 kilo met zijn bovenlip de rug van een hondje van 6 kilo masseert. En hoe dat zelfde hondje dan in ruil daarvoor de vieze snotneus van dat paard schoonlikt (lekker zout!).
Fraggle was toen ze bij ons kwam bang van honden, maar onze dames hebben toen meteen een charme-offensief ingezet. Inmiddels heeft ook zij geen problemen meer met door de wei stuivende Borders.

Helaas hebben wij de afgelopen jaren paard en pony’s elders onder moeten brengen, hoofdzakelijk omdat ik ze door mijn gezondheid niet meer de juiste zorg kon geven. Een stal uitmesten is van een andere orde dan een hondenkussen wassen en een paard borstelen of een hondje van 7-8 kilo maakt ook nogal verschil. Gelukkig hebben we voor allemaal een goed plekje gevonden. Roan een uurtje rijden hier vandaan, de kleintjes zelfs maar een kwartiertje fietsen, zo dichtbij. Omdat ik het moeilijk vond/vind afstand van onze edele viervoeters te doen, behouden ze hun plekje op onze site.
Is het net of ze er toch nog bij horen….